KM3011 - Terminal Krimp Presi - 2 ton - Strip-Crimp Özellikli

Ürün Kodu
:
KM3011
Ürün Adı
:
Terminal Krimp Presi - 2 ton - Strip-Crimp Özellikli
Marka
:
KM Corporate
PDF Dosyaları
Açıklama :

Sıyırma-Basma Özellikli Terminal Krimp (Çakma) Presi

2.5mm² kesite kadar

Tanım

KM3011 Sıyırma Basmalı Terminal Krimp Makinesi esneklik, hız, kullanım kolaylığı ve düşük maliyet gibi en önemli özellikleri karşılayacak şekilde ve en son teknolojiler kullanılarak geliştirilmiştir. Tüm ihtiyaçlara cevap verebilmek için, özel proses ayarlarını kaydetme imkanı sağlayan 6 temel programa sahiptir. Tüm makine bilgileri ve ayarlamalar makine üzerindeki dokunmatik ekran vasıtasıyla yönetilebilmektedir.

 

KM3011'in sıyırma ünitesi 2 farklı çalışma tipine sahiptir. In-line (kalıp içi) çalışma durumunda kablo hiç hareket ettirilmeden sıyırma işlemi gerçekleştirilir. Tek tuşla geçiş yapabilabilen out-line (kalıp dışı) sıyırma durumunda ise sıyırma ünitesi kalıbın sağ yanında harekete başlayıp kabloyu taşıyarak sıyırma basma işlemini gerçekleştirir. Bu özellik piyasadaki birçok kalıbın kullanılmasına imkan vererek esneklik sağlar.

 

KM3011 sıyırma sistemindeki kablo tutucu, özellikle krimp bölgesine çok yakın çalışmaya imkan verecek şekilde kompakt dizayna sahiptir. Çok damarlı kabloların iç damarlarının  işlenmesinde dış kılıf sıyırma boyu standart makinede min. 25mm dış kılıf sıyırma boyuna imkan verir. Özel uygulamalarla çok daha kısa dış kılıf sıyırma boylarına erişmek mümkündür.

 

KM3011 Sıyırma Basmalı Terminal Krimp Makinesi standart olarak hassas krimp yüksekliği ayar diski, hızlı kalıp bağlama düzeneği, şerit kesme ünitesi, kablo çapağı emiş ünitesi ve çalışma bölgesi aydınlatma lambası ile birlikte sunulmaktadır.

 

Preslere kalite kontrol amaçlı olarak krimp kontrol sistemi ayrıca bağlanabilmektedir.

 

Teknik Bilgiler 

Güç Kaynağı230VAC - 50/60 Hz
İşlenebilen Kablolar
Kesit Alanları

Sıyırma Basma fonksiyonu ile 0.08 - 2.5 mm²

Yalnız Krimp fonksiyonu ile maks. 6 mm²

Ses Seviyesi< 80db
Baskı Kuvveti20 kN
Strok40 mm
Saatteki Çevrim Sayısımin. 2200
Baskı Yüksekliği135,78 (min. 132mm - maks. 137mm)
Kalıp SistemiAvrupa Tipi Hızlı Değişim Sistemi
Gövde MalzemesiÇelik
Kontrolentegre edilmiştir
GöstergeLCD Dokunmatik Ekran
Sıcaklık Aralığı
Çalışma15 °C - 40 °C
Depolama0 °C - 60 °C (rF < 80%)
Boyutlar & Ağırlık
U x G x Y500 x 500 x 700 mm
Ağırlık95 kg