Hakkımızda

SAFF Makine`ye Hoşgeldiniz!

Amacımız, Türkiye`de faaliyet gösteren en küçüğünden en büyüğüne kadar bütün kablo gruplama ve enstelasyonu üreticilerinin her türlü makine ve ekipman ihtiyacını yüksek kalite, uygun fiyat ve güçlü satış sonrası servis hizmetlerini birleştirerek en hızlı ve ekonomik şekilde karşılamaktır.

Kablo sektöründe üretimin içinden gelen ve üreticinin yaşadığı sorunları yaşayarak öğrenen SAFF Makine, bu bilinçle yola çıkarak sektörünün fiyat/performans bakımından en önde gelen firmalarının distribütörlüğünü yapmaktadır.

Distribütörlüğünü yaptığı firma ürünlerinin öncelikle kendi fabrikasında kurulum, kullanım ve bakım eğitimlerini almayı ilke edinen SAFF Makine, ürünün satışına başlamadan önce ilgili makine veya ekipmanın Broşür ve Kullanım Klavuzlarını tam ve anlaşılır olarak Türkçe`ye çevirmeye özellikle önem göstermektedir.

Gerçek bir üretici bilinciyle hareket eden SAFF Makine, çıkabilecek arızalara hızla ve eğitimli personelle müdahale etmekte, servis maliyetlerini en alt düzeyde tutmaktadır. Makine duruşlarının üreticiye zararlarını çok iyi bilen SAFF Makine, yedek parça ve sarf malzeme stoklarını mümkün olan en üst seviyede tutmakta ve artırmaya devam etmektedir.